Wing Engine Grid Neon

Continuous Improvement Officer (Fictief)

Om onze positie als marktleider te behouden en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Continuous Improvement Officer om ons team te versterken.

Divisie: Technical Services, Hoofddorp, NL

 • 1 year contract
 • 40 hours a week
 • 4,200 salary / month
 • 1 HBO +
Engine Frame Lighter2 Background Watermark

Hoe jij bij ons de motor draaiende houdt

 

 • Analyseren en evalueren van bestaande processen om inefficiënties en knelpunten te identificeren
 • Ontwerpen en implementeren van verbeterinitiatieven om operationele processen te optimaliseren en de kwaliteit te verbeteren
 • Gegevens verzamelen, trends analyseren en prestatie-indicatoren ontwikkelen om projectvoortgang te meten en resultaten te kwantificeren
 • Samenwerken met teams en belanghebbenden om noodzakelijke veranderingen door te voeren en draagvlak te creëren voor verbeterinitiatieven
 • Medewerkers trainen in nieuwe methoden en technieken voor continue verbetering
 • Actief op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en best practices uit de industrie om onze concurrentiepositie te versterken
 • Een cultuur van continue verbetering binnen de organisatie bevorderen.

Hoe jij van waarde bent voor ons

Wanneer een vliegtuig binnenkomt voor onderhoud, ben jij de eerste die het onder handen neemt. Je voert binnenkomsttesten en een uitgebreide inspectie uit. Op basis van je bevindingen bepaal je welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn en doe je reparatievoorstellen.

Je werkzaamheden hebben een flinke spanwijdte. Het betreft montage-, reparatie-, revisie-, modificatie-, test- en afstelwerkzaamheden aan de constructie, cabine, motoren, mechanische en elektrische systemen van het vliegtuig. Dit is het hele B1-taakgebied. Daarnaast voer je ook kwaliteitscontroles uit. Je controleert zowel je eigen werkzaamheden als de werkzaamheden van niet-gemachtigden binnen het B1-taakgebied.

Zo draag jij als gemachtigd engineer B1 bij aan een perfecte technische staat van vliegtuigen zodat die weer probleemloos het luchtruim kunnen kiezen.

Employee Quote

The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

Danny Vos

Danny Vos
Danny Vos, Functie

Employee Quote

The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

Tim Cook

Tim Cook
Functietitel

Employee Quote

The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

Dolly Parton

Dolly Parton
Singer

Color Background Glacier

Your week at a glance

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Airplane Drawing Down Watermark

Waarom dit de juiste koers is voor jou

Je bent altijd op zoek naar hoe het nog beter kan
Streef jij continu naar verbetering en ben jij sterk gefocust op veiligheid en kostenbeheer?
Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
Je streeft naar de beste producten en prestaties binnen jouw vakgebied.
Je wilt hier graag verantwoordelijkheid voor dragen.

Je hebt alle vereiste papieren in huis
Een met succes afgeronde Part66 B1- opleiding aan een Part147 erkende onderwijsorganisatie. Een door een luchtvaartautoriteit van een van de EASA-landen afgegeven Aircraft Maintenance License (AML). Aantoonbare praktijkervaring, zoals die in Part66/Part145 wordt vermeld, voor het verkrijgen/behouden van een Certification Authorization. Je kunt bij ons extra opleidingen volgen om aan verschillende Parts of rotables te mogen werken.

Je werkt het liefst in een team
Bij Fokker Services Group werken we altijd in een multidisciplinair teams. Samen werk je aan verschillende type projecten.

Je bent flexibel in de uren die je werkt
Deze functie heeft een flexibel rooster. In sommige gevallen kun je kiezen tussen een vast rooster of ploegendiensten. Natuurlijk krijg je een ploegentoeslag wanneer je in de ploegendiensten werkt.

Hier kom je terecht

Met ruim honderd jaar ervaring stroomt de innovatie, kennis en kunde door onze aderen. Onze afdelingsoverstijgende aanpak en maatwerkoplossingen drukken een stempel op de toekomst van aerospace-innovatie. Met onze warme cultuur zijn we meer dan alleen collega’s. We zijn een vriendenteam dat zich inzet voor zowel plezier als ontwikkeling. Die passie en doorontwikkeling maakt dat onze medewerkers zich voor lange tijd verbinden aan Fokker Services Group.

Wij zijn pioniers en hebben lef. Niet voor niets zijn we een wereldspeler voor onderhoud en doorontwikkeling van vliegtuigen. Met gepassioneerde collega’s werken we aan de meest vernieuwende en geavanceerde oplossingen om de aerospace-sector te verduurzamen én te verbeteren. De grenzen van wat mogelijk is, blijven we verleggen. Zo zorgen we ervoor dat we vliegtuigen houden waar ze horen: in de lucht!

Ready for take-off?

Ben jij klaar om starten in deze functie?
Solliciteer dan direct online!
 

Dit zijn daarna de fases:

 1. eerste contact met recruiter Didier Soesman
 2. gesprek op locatie
 3. tweede gesprek met manager
 4. ITAR screening indien van toepassing
 5. aanbieding
Apply now
Abacus White
Double Content